Voordat ik vertrek ....
Door: Jan Bos
Blijf op de hoogte en volg Jan
13 Juni 2018 | Nederland, Veldhoven
ik ga dit jaar een rondreis maken door Wales, UK. Ik vertrek zaterdag 16 juni en verwacht zondag 7 juli weer terug te zijn. Net als vorig jaar ga ik weer met de ACSI-reisorganisatie en wordt het een rondreis met de camper. Verschil met vorig jaar is - los van de bestemming - dat deze keer ook de motor meegaat. Ik heb vorig jaar ervaren dat je zonder redelijk vervoer toch behoorlijk onthand bent en je mogelijkheden beperkt zijn (alleen een fiets beperkt de afstanden behoorlijk).
Ook dit jaar sta jij weer op mijn mailinglist en ontvang je een berichtje wanneer ik iets nieuws heb geplaatst. Mocht je dit niet meer willen, laat het dan even weten, dan haal ik je van de lijst. Mocht je anderen willen toevoegen, dan kun je dat zelf in het menu links op de site.
Het plan gaat hierbij: zie foto 'Walestrip'.
Ik stel reacties zeer op prijs: laat horen wat je er van vindt en waar je meer over wilt weten ...
13 Juni 2018 - 08:55
Coos:
Hoi Jan,
Ik hoop dat je heel erg mooi weer hebt en wens je een heel fijne vakantie toe.
Coos -
13 Juni 2018 - 16:20
Karin:
Fijne vakantie Jan, geniet ervan! -
24 Juni 2018 - 15:44
Annette:
Hallo Jan, ganz liebe Grüße und wir wünschen dir einen schönen Urlaub. Pass auf dich auf und auf ein Wiedersehen in Oktober in Holland